Náš rajón je
Královéhradecký,
Jihomoravský a Pardubický
kraj.

Poradím hned.
Rychleji jak fotón.

Tým zkušených odborníků
a individuální přístup.

Fotovoltaické elektrárny

Úprava pitné vody

Back office + dotační oddělení

Nezávazná poptávka.

Kancelář Vysoké Mýto

Jiráskova 154,
566 01 Vysoké Mýto
+ 607 242 444
info@ewa-systems.cz

Schůzky po domluvě

Kancelář Brno

Připravujeme. 🙂

Fakturační údaje

EWA Systems, s.r.o.
Zbraslavská 12/11
Malá Chuchle
159 00 Praha

IČO: 19655835
DIČ: CZ19655835

Podloženo. Osvědčeno.

Jsem v tomto oboru amatér, ale měl jsem štěstí, že jednu z nabídek na FVE mi po doporučení kamaráda elektrikáře vypracovala firma EWA systems. Dnes jsem rád, že jsem tuto firmu vybral pro realizaci nejen díky příznivé ceně, ale hlavně pro rychlé a spolehlivé jednání, které je dnes již vzácností. Nainstalovali a zprovoznili mi ji během několika dnů. Vše bezvadně funguje.

Martin H. (refsite)

Hledali jsme realizační firmu, která nám poradí s montáží fotovoltaiky. Jelikož naše střecha nebyla vhodná pro umístění fotovoltaiky, poradili nám skvělou alternativu s umístěním. Montáž samotné elektrárny byla za dva dny komplet hotová. Vše jak bylo dohodnuto předem, bylo i dodrženo.

Eva Benešová (google)

Naprosto jinde firma, která je na trhu pro konečného zákazníka překvapením. Celkový dojem je takový, že každému kdo zvažuje fotovoltaiku doporučuji oslovit firmu EWA SYSTEMS a to z důvodů naprosto profesionálního přístupu před i při realizaci.

MUDr. Ctirad B. (refsite)

Firma nám ochotně vyšla vstříc s řešením a odstraněním závady na starší instalaci FVE. Oprava proběhla rychle, profesionálně a chlapi jsou navíc velmi příjemní a komunikativní. Děkuji a mohu jen doporučit.

Jiří Neugebauer (google)

Velké poděkování patří za mě hlavně za kvalitní servis a komunikaci která je naprosto perfektní 🤝 vždy jsem dostal jasnou a přímou odpověď na pokládanou otázku ohledně realizace a plánování a žádné pohádkové sliby jak to mají 70% firem v této branži za nás jedině EWA Systems 👌doufám že se vám bude hodně dařit ať všichni dostanou takový servis jako my 🙂

Rik Ramp (google)

Svoji práci milujeme a rozumíme ji. Pracujeme jen s předními značkami a dodavateli.

Naší prioritou je nabídnout našim klientům především individuální přístup a hned v další řadě kvalitu komponentů a instalace. Proto v našem portfóliu najdete pouze kvalitní a bezpečný systém společnosti Fronius, která má několik desítek let zkušeností na trhu.

Díky tomuto rozhodnutí jsme ochotni nabídnout prvotřídní servis, dlouhou životnost elektrárny, bezpečnou instalaci a široké portfólio kvalitních produktů.

Kdo je EWA systems?

Potřebujete rychlou a nezávaznou online konzultaci? Jsme tu pro Vás!

    Nebudeme vám říkat věci, které se hezky poslouchají, ale pravdu.